CASETTA & WELLNESS

HARTELIJK WELKOM! BEN VENUTO!
U heeft bij ons een vakantiehuisje met wellness geboekt voor een ontspannen verblijf in het prachtige Abruzzo. De Casetta is van alle gemakken voorzien en met de grootste zorg ingericht. Het verblijf geniet een onbelemmerd 270 graden uitzicht. Geniet van de rust en de omgeving!

AANKOMST
Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 tot 21.00 uur. Bij aankomst verwelkomen wij u persoonlijk en ontvangt u de sleutels. Wij zullen tijdens uw verblijf voor eventuele calamiteiten en/of vragen beschikbaar zijn. Bij aankomst is het noodzakelijk het huisreglement goed door te nemen voor een ongestoord en prettig verblijf. Deze ligt bij aankomst op tafel in de daarvoor bestemde ‘gastenmap’. Ook treft u in de ‘gastenmap’ een ruime diversiteit aan nuttige en leuke informatie aangaande de omgeving en de regio. Het is vanzelfsprekend dat u met zorg en voorzichtigheid gebruikt maakt van de beschikbare ruimtes, de gebruiksvoorwerpen en alle apparatuur.

PARKEREN
U kunt uw auto vrij parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken naast het pergola terras. Het is niet toegestaan om uw auto te parkeren op het terrein van de buren.

HUISDIEREN
Uw hond is toegestaan (geen andere huisdieren). Graag bij reservering vermelden. Er zijn voedingsbakjes aanwezig. Het is echter niet toegestaan uw hond alleen achter te laten in de Casetta. Iedere (onherstelbare-) schade wordt in rekening gebracht. Laat uw hond niet door de beplanting lopen en geen behoeftes doen op het gazon.

ONTBIJT
Een heerlijk vers ontbijt is dagelijks mogelijk tussen 8.30-10.30 uur. Graag de dag en het gewenste tijdstip tijdig aangeven. Een allergie of andere (dieet) wensen dienen voor aankomst of tijdig te worden doorgegeven.

DINER
Genieten van een 5-gangen diner is dagelijks mogelijk tussen 18.00-22.00 uur. Graag de dag en het gewenste tijdstip tijdig aangeven. Een allergie of andere (dieet) wensen dienen voor aankomst of tijdig te worden doorgegeven.

BORRELPLANK
Een lekkere borrelplank met streekproducten is dagelijks te bestellen. Evenals een lekker drankje of mooie wijn. Spreek ons gewoon even aan.

**BELANGRIJK: Ontbijt*, diner, borrelplank, wijn, drankjes e.d. tegen meerprijs en dienen aan het einde van uw verblijf contant te worden afgerekend.
(*boekingen op basis van logies en ontbijt vallen hierbuiten uiteraard)

CASETTA INTERIEUR

BADKAMER
Na het douchen dienen de kranen en muren binnen de doucheruimte goed droog te worden gewreven met een handdoek (geen trekker!). Dit om kalkvorming, aanslag en roest te vermijden. De boiler wordt na iedere douchebeurt (1 persoon) automatisch weer met warm water aangevuld.

Het toilet dient steeds hygiënisch en schoon te worden achtergelaten. De wasbak is een natuurproduct. Het is niet toegestaan om bijtende-en agressieve middelen hierin weg te spoelen.

WOON/SLAAP VERTREK
Het slaapvertrek annex woongedeelte is onder andere voorzien van een twee-persoons queensize boxspring. Er is een hang-/legkast aanwezig als ook een zogeheten ‘kofferkastje’ waar u de bagage op kwijt kunt. Een kleine eethoek met twee stoelen en diverse klein meubelen maken de ruimte comfortabel.

Onze Casetta is bij voorkeur ideaal voor twee volwassenen. Voor een eventuele maximale derde persoon is er een opklapbed en extra beddengoed aanwezig. Hier wordt een meerprijs voor berekend.

KEUKEN
De keuken is voorzien van een mengkraan, een gootsteen, een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, een koelkast met vriezer en een oven. Ook aanwezig een Nespresso koffieapparaat, een waterkoker en een (staaf)mixer. Alle beschikbare en te gebruiken apparaten werken naar behoren en dienen met zorg te worden bediend en schoongemaakt. Bestek, servies, glazen en benodigde artikelen voor de keuken zijn in ruime mate aanwezig.

LINNEN-EN BEDDENGOED
Bij aankomst treft u een opgemaakt bed met fris linnengoed. Deze wordt 1x per week verschoond evenals de handdoeken. U kunt vrij gebruik maken van de aanwezige sauna-/ handdoeken, keuken- en theedoeken. Dit geldt ook voor de aanwezige badjassen. Het is niet toegestaan de handdoeken te gebruiken om te zonnebaden.

OPEN HAARD
In de Casetta is een allesbrander aanwezig waarvan u kunt genieten tijdens de wat frissere dagen gedurende uw verblijf. Uiteraard afhankelijk van de periode van het jaar. Hiervoor is hout beschikbaar welke naast de Casetta onder de overkapping ligt. Sluit ten allen tijden het deurtje tijdens gebruik. Aangezien er met vuur wordt omgegaan, is bij gebruik een mate van voorzichtigheid geboden. Laat echter de haard nooit branden tijdens uw afwezigheid of uw nachtrust! Dit om brandgevaar en koolmonoxidevergiftiging te voorkomen. Zorg ervoor dat de haard na gebruik of bij het verlaten van de Casetta volledig gedoofd is. In geval van nood zijn een brandblusser en branddeken beiden aanwezig.

WIFI EN ROOKVRIJ
U heeft de beschikking over gratis Wifi. De ontvangst in de Casetta is goed. Deze neemt af als u op één van de terrassen verblijft. De code is aangegeven bij uw ontvangst. In de gehele Casetta is roken of vapen niet toegestaan.

ELEKTRICITEIT
Er is een beperkte capaciteit van elektra, hetgeen normaal is in Italië. BELANGRIJK: Schakel niet alle apparaten tegelijkertijd in en aan. Hierdoor valt de gehele stroom in de totale accommodatie uit! Wanneer u de Casetta verlaat, schakel te allen tijde alle apparaten uit.

AIRCONDITIONING
Er bevindt zich een airconditioning in de Casetta die zorgt voor de nodige verkoeling en/of verwarming. Deze is middels de afstandsbediening te regelen. Wanneer u de airco gebruikt, laat u de ramen en de deuren goed dicht! Laat de airco niet aanstaan tijdens uw afwezigheid, schakel deze volledig uit.

VERWARMING
De Casetta wordt verwarmd middels een centrale verwarmingsunit. In de badkamer is een aparte verwarmingsunit aanwezig. Beiden middels een eigen afstandsbediening te bedienen. Schakel niet beide apparaten tegelijk aan. Dit vergt te veel energieverbruik, hierdoor klapt de totale stroom in de gehele accommodatie eruit!

AFVAL
In de vuilnisbak in keuken vindt u 3 bakken, hierin scheidt u plastic/metaal, papier en overig rest afval. Groente-en fruitafval gaat in de zogeheten “organico” bruine afvalbak, welke ernaast staat. Deze dienen te worden geleegd in de daarvoor bestemde kliko’s bij de hoofdentree. Hier staat ook de kliko voor het glasafval. Deze worden allen consequent en regelmatig geleegd. Graag netjes achterlaten.

 CASETTA EXTERIEUR

WEERSOMSTANDIGHEDEN ABRUZZO
De nabije aanwezigheid van hooggebergte en zee zorgen soms voor ineens sterke (ruk) winden die vanuit de Balkan waaien. De zogeheten Tramontana; wind tussen de bergen. Houdt de windgevoelige artikelen zoals een parasol, wasgoed e.d. goed in de gaten. Zorg ervoor dat deze spullen zijn ingeklapt en opgeruimd voordat u de Casetta verlaat.

TERRASSEN
De Casetta beschikt over meerdere terrassen met diversen uitzichten. Ook de terrassen dienen overeenkomstig te worden achtergelaten zoals aangetroffen. De terrassen zijn voorzien van sfeerverlichting en middels schakelaars binnen en buiten te schakelen. Wanneer u de Casetta verlaat of u naar bed gaat, te allen tijde alle buitenverlichting uitschakelen.

TUINEN
De lager gelegen olijf- en fruitbomen in de tuin zowel aan de voor- als achterzijde van onze huizen behoren ook tot onze accommodatie. Ook hier kunt u in alle rust genieten van de prachtige omgeving in typisch Italië.

PERGOLA TERRAS
Aan de voorzijde van de Casetta, naast de parkeerplaats ligt het pergola terras. Dit is een zogenoemd ‘gedeeld terras’. Alle gasten (max.5) mogen hier gezamenlijk gebruik van maken. De erfgrens met de buren is kenbaar gemaakt door zijdelingse paaltjes. Het is niet toegestaan de tuin van de buren te betreden.

BARBECUE
De barbecue op het terras is vrij te gebruiken. Er zijn accessoires aanwezig. U dient zelf zorg te dragen voor houtskool. Na gebruik het rooster reinigen alsmede de gebruikte accessoires.

TUINMEUBILAIR
Bij aankomst treft u een diversiteit van tuinmeubilair aan voorzien van kussens op de verschillende terrassen. Evenals hangstoelen en hangmatten tussen de olijfbomen. Bij regen, slecht weer en/of harde wind dient u de kussens op te bergen in de daarvoor bestemde kussen box naast de Casetta onder de overkapping. Daar vindt u ook het was droogrek.

HOT TUB
Op het lagergelegen terras bevindt zich de hot tub welke voorzien is van vers water bij uw aankomst, afhankelijk van de weersomstandigheid, verwarmd en dus klaar voor gebruik. Om de kwaliteit van het water te waarborgen controleren wij gedurende uw verblijf, chloor- en de PH waarde en voegen zo nodig tabletten toe in de daarvoor bestemde zuiveringsballetjes.

Met het beschikbare brandhout kan de hot tub naar believen worden verwarmd. Houdt rekening met circa twee uur opwarmtijd wanneer u gebruikt wilt maken van de hot tub. Ook hier geldt dat grote voorzichtigheid is gewenst. Wanneer het hout in de kachel brandt, dient men het deurtje van de kachel te sluiten.

Alvorens de hot tub te betreden dient men zich altijd af te spoelen onder de (binnen/buiten) douche. Loop op schoeisel voor het betreden van de hot tub en niet op blote voeten. Dit om te voorkomen dat de kleine kiezeltjes de binnenwand beschadigen. Gebruik nooit glaswerk in de hot tub. Dit om lichamelijke verwondingen en beschadigingen te voorkomen! Gebruik de daarvoor bestemde kunststof bekers en glazen die in de keuken aanwezig zijn.

Om het water schoon en redelijk constant in temperatuur te houden is het nodig om de deksel erop te leggen wanneer de hot tub niet in gebruik is. Uiteraard kan de hot tub heerlijke verkoeling geven wanneer deze niet op hout gestookt wordt.

Het is niet toegestaan om uit eigen beweging de hot tub leeg te laten lopen en opnieuw te vullen met water.

SAUNA
Lees voor comfortabel gebruik altijd eerst de handleiding. Het is niet toegestaan de sauna met schoeisel te betreden. Er ligt een rubbermat voor uw voeten. Leg te allen tijde een handdoek op het zitvlak alvorens uzelf plaatsneemt. Na gebruik de sauna direct uitschakelen.

KOUDWATERBADEN
Bij aankomst is op verzoek het koudwaterbad gevuld met schoon water. Gebruik geen zeep, olie, zonnebrandcrème ed. Voor gebruik altijd éérst afspoelen onder de binnen/buiten douche.

ZWEMBAD
U kunt gebruik maken van het naastgelegen zoutwater zwembad (8×4 meter). Deze wordt gedeeld met de andere aanwezige gasten (twee personen). Er staan ligbedden en parasols ter beschikking. Het is niet toegestaan het tuinmeubilair te verplaatsen. U dient zich te allen tijde af te spoelen onder de buitendouche alvorens u het zwembad betreedt. Het is niet toegestaan om de handdoeken van de Casetta te gebruiken om te zonnebaden. U dient zelf zorg te dragen voor strand- en/of badlakens.
Het is niet toegestaan glaswerk en servies te gebruiken op het zonneterras en nabij het zwembad. Dit om lichamelijke verwondingen en beschadigingen te voorkomen! Wanneer u een borrelplank en drankjes besteld wordt dit in kunststof servies door ons geserveerd.

** BELANGRIJK! Gebruik van sauna, koudwaterbaden, hot tub en zoutwater zwembad geschieden geheel op EIGEN VERANTWOORDING ÉN EIGEN RISICO! **

 TER INFORMATIE
U huurt een vakantiehuisje. Dat betekent dat u zelf zorgdraagt voor uw eigen gebruiks-/ verbruiks- en levensmiddelen. Bij aankomst treft u enkele eerste verbruiksartikelen. Wanneer deze op of leeg zijn dient u zelf te zorgen voor een aanvulling.

Wij wonen in het landelijke gebied van Abruzzo. We leven in een bijzonder goed ecologisch klimaat waardoor het gehele jaar diverse soorten insecten aanwezig zijn. Wij hebben hiervoor de nodige maatregelen getroffen in de Casetta maar uitsluiting is uiteraard niet mogelijk.

Wanneer u uw hond meeneemt, laat deze niet ‘jagen’ op welke diersoorten ook. Graag uw acceptatie en respect voor dier en natuur.

RUST
Tussen 23.00 uur en 08.00 uur dient iedere vorm van geluidshinder te worden voorkomen. Zowel in de gastenverblijven alsmede in de gehele accommodatie van Bed and Adventure Tramontana & Wellness.

SCHOONMAAKKOSTEN
Wij rekenen per verblijfsduur € 50,00 schoonmaakkosten. Deze kosten zijn verplicht en zullen in de reserveringskosten worden meegenomen. We vertrouwen erop dat u de Casetta & Wellness na uw verblijf netjes en fatsoenlijk achterlaat.

BESCHADIGING/ VERMISSING
Iedere materiële schade en/of vermissing dient vóór vertrek te worden gemeld. Iedere beschadiging en/of vermissing welke wordt waargenomen tijdens de nacontrole en binnen 24 uur na uitcheck, zullen volledig in rekening worden gebracht.

VERTREK
U dient op de dag van vertrek tussen 08.00 en 10.00 uur het huisje te verlaten. Het afval legen in de bestemde afvalbakken bij de hoofdentree. De was in de daarvoor bestemde wasmand. Wij zullen met u de nacontrole doen, de inventarisatie doorlopen en de sleutels innemen. Het restant bedrag van kosten voor geleverde diensten en producten tijdens uw verblijf dient ter plekke contant te worden voldaan.

TER AFSLUITING
Wij wensen u een aangenaam en ontspannen verblijf! Mocht het onverhoopt toch leiden tot een kritische noot, staan wij uiteraard open voor alle opbouwende kritieken welke u persoonlijk bij ons aangeven kunt.

En wilt u uw positieve ervaring delen met ons en de andere gasten? Er ligt een ‘gastenboek’ waarin u een persoonlijk bericht kunt achterlaten. Plaats ook een review op Google en het boekingsplatform, we zijn er blij mee!

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en verblijf!

Cari saluti,

Tamara en Albert

CAMERA VISTA

HARTELIJK WELKOM! BEN VENUTO!
U heeft bij ons de B&B gastensuite Camera Vista geboekt voor een ontspannen verblijf in het prachtige Abruzzo. Een sfeervolle en mediterraans ingerichte gastensuite met een prachtig uitzicht op het zwembad en de omgeving. Geniet van onze accommodatie, de rust en de mooie vergezichten!

AANKOMST
Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 tot 21.00 uur. Bij aankomst verwelkomen wij u persoonlijk en ontvangt u de sleutels. Wij zullen tijdens uw verblijf voor vragen en/of evt. calamiteiten beschikbaar zijn. Bij aankomst is het noodzakelijk het huisreglement goed door te nemen voor een ongestoord en prettig verblijf. Deze ligt bij aankomst op tafel in de daarvoor bestemde ‘gastenmap’. Ook treft u in de ‘gastenmap’ een ruime diversiteit aan nuttige en leuke informatie aangaande de omgeving en de regio. Het is vanzelfsprekend dat u met zorg en voorzichtigheid gebruikt maakt van de gastensuite.

PARKEREN
U kunt uw auto vrij parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken naast het pergola terras. Het is niet toegestaan om uw auto te parkeren op het terrein van de buren.

ONTBIJT
Het ontbijt is dagelijks tussen 8.30-10.30 uur. Deze wordt in de nabijgelegen Cantina geserveerd. Een allergie of andere (dieet) wensen dienen voor aankomst of tijdig te worden doorgegeven.

DINER
Genieten van een 5-gangen diner is dagelijks mogelijk tussen 18.00-22.00 uur. Graag de dag en het gewenste tijdstip tijdig aangeven. Een allergie of andere (dieet) wensen dienen voor aankomst of tijdig te worden doorgegeven.

BORRELPLANK
Een lekkere borrelplank met streekproducten is dagelijks te bestellen. Evenals een lekker drankje of mooie wijn. Spreek ons gewoon even aan.

**BELANGRIJK: Diner, borrelplank, wijn, drankjes e.d. tegen meerprijs en dienen aan het einde van uw verblijf contant te worden afgerekend.

CAMERA VISTA INTERIEUR

GASTENSUITE
De gastensuite is voorzien van een tweepersoons queensize bed en een zithoekje. Er is een hang-/legmeubel aanwezig als ook een zogeheten ‘kofferkrukje’ waar u de bagage op kwijt kunt.

LINNEN-EN BEDDENGOED
Bij aankomst treft u een opgemaakt bed met fris linnengoed. Deze wordt 1x per week verschoond. Dit geldt ook voor de aanwezige handdoeken. Het is niet toegestaan de handdoeken te gebruiken om te zonnebaden.

BADKAMER
Na het douchen dienen de kranen en muren binnen de doucheruimte goed droog te worden gewreven met een handdoek (geen trekker!). Dit om kalkvorming, aanslag en roest te vermijden.

Het toilet dient steeds hygiënisch en schoon te worden achtergelaten. De wasbak is een natuurproduct. Het is niet toegestaan om bijtende-en agressieve middelen hierin weg te spoelen.

WIFI EN ROOKVRIJ
U heeft de beschikking over gratis Wifi. De ontvangst in Camera Vista is goed. Deze neemt af als u op één van de terrassen verblijft. De code is aangegeven bij uw ontvangst. In de gehele gastensuite is roken en vapen niet toegestaan.

ELEKTRICITEIT
Er is een beperkte capaciteit van elektra, hetgeen normaal is in Italië. BELANGRIJK: Schakel niet alle apparaten tegelijkertijd in en aan. Hierdoor valt de totale stroom in de gehele accommodatie uit! Wanneer u de gastensuite verlaat, schakel te allen tijde alle apparaten uit.

AFVAL
Wij scheiden ons afval. Tegenover de parkeerplaats, tegen de voorgevel treft u de daarvoor bestemde kliko’s. Hierin scheidt u plastic/metaal, papier, glas en overig rest afval. Groente-en fruitafval gaat in de zogeheten “organico” bruine afvalbak. Deze worden allen consequent en regelmatig geleegd. Graag netjes achterlaten.

CASETTA EXTERIEUR

WEERSOMSTANDIGHEDEN ABRUZZO
De nabije aanwezigheid van hooggebergte en zee zorgen soms voor ineens sterke (ruk) winden die vanuit de Balkan waaien. De zogeheten Tramontana; wind tussen de bergen. Houdt de windgevoelige artikelen zoals een parasol, wasgoed e.d. goed in de gaten. Zorg ervoor dat deze spullen zijn ingeklapt en opgeruimd voordat u de gastensuite verlaat.

TERRASSEN
De gehele accommodatie beschikt over meerdere terrassen met diversen uitzichten. Ook de terrassen dienen overeenkomstig te worden achtergelaten zoals aangetroffen. De terrassen zijn voorzien van sfeerverlichting. Het is niet toegestaan de terrassen van de Casetta & Wellness te betreden. Wij respecteren de privacy van onze gasten van Casetta & Wellness.

CANTINA & BAR
Dit is een gezamenlijke ruimte met gezellige bar. Wij schenken hier diverse drankjes. Tevens is het de ontbijtruimte en vinden de kookworkshops hier plaats. Het aanwezige servies, glazen en bestek in het dressoir mogen door gasten van Camera Vista gebruikt worden. Na gebruik en verlaten van de Cantina dienen de spullen gereinigd te zijn alsmede de ruimte netjes en schoon te worden achtergelaten.

TUINEN
De lager gelegen olijf- en fruitbomen in de tuin zowel aan de voor- als achterzijde van onze huizen behoren ook tot onze accommodatie. Ook hier kunt u in alle rust genieten van de prachtige omgeving in typisch Italië.

TERRAS
Op het terras voor de ingang van de gastensuite staat een bistro set; een tafel met twee stoelen en een parasol.

PERGOLA TERRAS
Aan de voorzijde van de Casetta, naast de parkeerplaats ligt het pergola terras. Dit is een zogenoemd ‘gedeeld terras’. Alle gasten (max.vijf) mogen hier gezamenlijk gebruik van maken. De erfgrens met de buren is kenbaar gemaakt door zijdelingse paaltjes. Het is niet toegestaan de tuin van de buren te betreden.

ZWEMBAD
U kunt gebruik maken van het zoutwater zwembad (8×4 meter). Deze wordt gedeeld met de andere aanwezige gasten (2-3 personen). Er staan ligbedden en parasols ter beschikking. Het is niet toegestaan het tuinmeubilair te verplaatsen. U dient zich te allen tijde af te spoelen onder de buitendouche alvorens u het zwembad betreedt. Het is niet toegestaan om de handdoeken van de gastensuite te gebruiken om te zonnebaden. U dient zelf zorg te dragen voor strand- en/of badlakens.
Het is niet toegestaan glaswerk en servies te gebruiken op het zonneterras en nabij het zwembad. Dit om lichamelijke verwondingen en beschadigingen te voorkomen! Wanneer u een borrelplank en drankjes besteld wordt dit in kunststof servies door ons geserveerd.

** BELANGRIJK! Gebruik van zoutwater zwembad geschiedt geheel op EIGEN VERANTWOORDING ÉN EIGEN RISICO! **

 TER INFORMATIE
Wij wonen in het landelijke gebied van Abruzzo. We leven in een bijzonder goed ecologisch klimaat waardoor het gehele jaar diverse soorten insecten aanwezig zijn. Wij hebben hiervoor de nodige maatregelen getroffen in de gastensuite Camera Vista maar uitsluiting is uiteraard niet mogelijk.

RUST
Tussen 23.00 uur en 08.00 uur dient iedere vorm van geluidshinder te worden voorkomen. Zowel in de beide gastenverblijven alsmede in de gehele accommodatie van Bed and Adventure Tramontana & Wellness.

SCHOONMAAKKOSTEN
Wij rekenen per verblijfsduur € 35,00 schoonmaakkosten. Deze kosten zijn verplicht en zullen in de reserveringskosten worden meegenomen. We vertrouwen erop dat u de gastensuite Camera Vista na uw verblijf netjes en fatsoenlijk achterlaat.

BESCHADIGING/ VERMISSING
Iedere materiële schade en/of vermissing dient vóór vertrek te worden gemeld. Iedere beschadiging en/of vermissing welke wordt waargenomen tijdens de nacontrole en binnen 24 uur na uitcheck, zullen volledig in rekening worden gebracht.

VERTREK
U dient op de dag van vertrek tussen 08.00 en 10.00 uur de gastensuite te verlaten. Het afval legen in de bestemde afvalbakken bij de hoofdentree. Wij zullen met u de nacontrole doen en de sleutels innemen. Het restant bedrag van kosten voor geleverde diensten en producten tijdens uw verblijf dient ter plekke contant te worden voldaan.

TER AFSLUITING
Wij wensen u een aangenaam en ontspannen verblijf! Mocht het onverhoopt toch leiden tot een kritische noot, staan wij uiteraard open voor alle opbouwende kritieken welke u persoonlijk bij ons aangeven kunt.

En wilt u uw positieve ervaring delen met ons en de andere gasten? Er ligt een ‘gastenboek’ waarin u een persoonlijk bericht kunt achterlaten. Plaats ook een review op Google en het boekingsplatform, we zijn er blij mee!

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en verblijf!

Cari saluti,

Tamara en Albert

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected !!
WhatsApp Stuur ons een berichtje