We hebben allebei van jongs af aan een enorme passie voor Italië. Abruzzo stal ons hart, dìt is de plek waar we willen wonen. Genieten van het Italiaanse leven, de natuur én de expertise van Albert leidde tot de plannen voor een Bed & Adventure. Middels de aflevering ‘Droomhuis Gezocht’  (2017 en 2023) hebben we ons plekje gevonden. We waren op slag verliefd wat betreft ligging en mogelijkheden voor ons Bed & Adventure Tramontana & Wellness Resort!

Tamara is geboren in Deventer en verhuisde later naar Breda. Waar de vonk tussen de twee als ‘buurman en buurvrouw’ oversloeg. Na 25 jaar actief te zijn geweest in de tandheelkunde past ze nu haar passie voor koken, lekker eten en heerlijke wijnen toe in de Bed & Adventure. Albert is geboren en getogen Bredanaar. Zijn bergklim-reisorganisatie Retour Mountain Adventure organiseert al meer dan 35 jaar de mooiste trektochten en alpinisme in de natuurparken van Valle d’Aosta en Abruzzo. Als natuurman ‘pur sang’ is hij de aangewezen persoon om de mooiste natuurparels in de Abruzzo te laten zien!

Wij wonen met al onze beestjes en hond Bowie naast de gelegen Casetta & Wellness en boven Camera Vista op een prachtige heuvel met fantastisch uitzicht op de Gran Sasso en de Majella. We hebben een eigen olijfgaard met ruim vijftig olijfbomen waarvan ieder jaar opnieuw heerlijke biologische extra vergine olijfolie! (deze is ook te koop)
We hebben diverse notenbomen, veel soorten fruitbomen- en struiken, verschillende kruiden, prachtige druivenranken en een moestuin. Ook hebben we een kippenren waarin vier kippetjes rondlopen en ons iedere dag van verse eitjes voorzien.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected !!
WhatsApp Stuur ons een berichtje