Huisgemaakte olijfolie

Ieder jaar hebben we weer heerlijke biologische extra vergine olijfolie. Een zachte, pure en bijzonder smaakvolle extra vergine olijfolie waar we trots op zijn!  De olijfolie is in diverse hoeveelheden te koop in handige blikjes. Ook gaan er regelmatig bestellingen naar Nederland. Vraag ons er gerust naar, we laten je met plezier proeven!

In de maand oktober hebben we de olijvenpluk. Met grote netten en olijfharkjes gaan we de de bomen en olijfjes te lijf! Tijdens de pluk genieten we van een Italiaanse ‘pranzo’ (lunch) in de tuin tussen de olijfbomen. Na het plukken gaan we naar de ‘frantoio’ (olijvenpers) om te zien hoe ze van onze geplukte olijven een mooie en smaakvolle extra vergine olijfolie maken. Aan het einde neem je je eigen blikje olijfolie mee zodat je er thuis nog heerlijk van genieten kunt! Het is een geweldige en bijzondere ervaring om ‘je eigen olie te plukken’.

Wil je mee plukken? Je bent van harte welkom! Wij hebben een leuk speciaal “Olijvenpluk Oktober” arrangement inclusief overnachtingen.
Informeer en meld je nu nog aan!

info@bedandadventure.com

olijfolie

Vino bianco frizzante

Bed and Adventure Tramontana & Wellness Resort

heeft een eigen “Vino bianco frizzante”!  Een heerlijke sprankelende witte wijn, zoals een prosecco maar met ons eigen label!

Lekker voor ontspannen momenten tijdens je verblijf. Of wanneer je thuis bent om nog heerlijk van te kunnen genieten, samen met vrienden of met z’n twee. Misschien geef je ‘m zelfs graag iemand cadeau! Je kunt zoveel flessen kopen als je wilt, laat het ons weten! Een enkele fles kost 8 euro. Een doosje is natuurlijk wel zo handig!

En wanneer je niet meer de deur uit wilt of de winkels gesloten zijn hebben wij diverse mooie en lekkere wijn liggen, gekoeld indien nodig en direct voor gebruik. Koop rood, rosato, wit of een bubbeltje, net wat jij lekker vindt. Ervaar het gemak!

wijn

Arteluce

 

ARTELUCE
Luxe handgemaakte sculptuur kaarsen. De belichaming van verfijning en luxe.

Een groot en bijzonder assortiment van natuurlijke sculptuur kaarsen samengesteld om je woongenot te vergroten. Onze sculpturen worden met de hand gegoten in kleine batches (aantallen) in onze studio in Abruzzo, Italië. Elke kaars is individueel handgemaakt van een hoogwaardige kwaliteit natuurlijke sojawas, kleur- en geurstoffen en puur katoenen lont. Hierdoor zijn onze kaarsen niet giftig, schoon brandend, veganistisch en milieuvriendelijk.

Neem gerust een kijkje op onze instagram pagina voor het ruime assortiment. Een mooi cadeau voor jezelf en/of voor je dierbaren! We leveren ook in Nederland en de rest van Europa.

instagram : artelucecandles

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected !!
WhatsApp Stuur ons een berichtje