BED & ADVENTURE!

Genieten van onze accommodatie én de indrukwekkende prachtige natuur van Abruzzo? Sinds 1988 is Albert ervaren in het begeleiden van groepen en individuelen in de Apennijnen (en de Alpen) met zijn berg-klimorganisatie Retour Mountain Adventure. Deze mix van twee factoren maakt van jouw vakantie een aktief én ontspannen verblijf mogelijk.

Abruzzo is een unieke regio binnen Europa. Mediterraan hooggebergte én zee op steenworp afstand van elkaar. Een verblijf in Abruzzo is veelzijdig genieten. Met diverse natuurparken en ieder een heel eigen karakter. Van beren en wolven tot aan Tibetaans aandoende hoogvlaktes. Bergtochten, wandelen, sneeuwschoen trekking en alpinisme, waar je voorkeur ook naar uit gaat. Of wil je een tentavontuur beleven op de hoogvlakte om voor het eerste licht op pad te gaan naar bijzondere bergtoppen? Een overnachting in een pre-Romaanse palazzo? Wij maken het mogelijk voor je.

Albert zijn expertise biedt onze gasten bijzondere mogelijkheden. Ben je fysiek beperkt? Ook dan is er nog altijd veel mogelijk! Alles naar wens in te richten! Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. Neem ook een kijkje op onze website http://www.retourmountainadventure.nl

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected !!
WhatsApp Stuur ons een berichtje